maandag 11 juni 2012

Containervolk

Om gelijk maar even duidelijk te zijn, ik schijt letterlijk en figuurlijk op Oranje en alles wat er rondom dat verwende team van kinderspelertjes gebeurd.
Het heeft namelijk (op misschien een uitschieter hier & daar) niks meer met voetbal te maken, maar puur met echo's die net van moeders tiet af zijn.
Dit kinderdagverblijf word om de zoveel jaar door een andere docent geleid en of deze nou 4 of 8 jaar die kleuters moet leiden het eindigt immer in mineur, want we zijn zo goed maar we winnen niks.

Tot zover de aandacht voor het elftal, want meer verdienen ze niet, maar waar ik mij nog verder van distancieer zijn die achterlijke malloten die zo nodig compleet oranje ingepakt over straat moeten lopen.
Beseffen ze dan echt niet dat ze vollefdig voor lul lopen en nog lager gezakt zijn dan die idioten die 1 keer per jaar zo nodig als een stel melaatsen naar de Toppers gaan en zich hiervoor in de meest belachelijke kledij hijsen.

In Den Haag maakt Geertje Wilders zich druk om Polen (ze hadden zich beter druk kunnen maken om Denen), wil meneertjes Leers burgers het land uitzetten terwijl ze beter ABN spreken dan gemiddelde Nederlander (Leers is niet eens een Nederlander, maar een Limburglander) en vind chef Rutte het belangrijk om op zondagochtend Nederland - Denemarken samen met Eva Jinek te analyseren. Rot toch lekker op zeg.
Zou het gewoon niet eens tijd worden dat zodra er zo'n idioot in oranje leeuwenpak gespot word dat we deze groep per direct en zonder pardon opsluiten of destijds volgens Leers richtlijnen linea recta de grens over sturen = enkele reis.

Je hoort namelijk overal dat een EK of WK de mensen zo gezellig tot elkaar brengt, maar waarom moeten ze daarvoor dan zo nodig kilometers afreizen naar Amsterdam? Je hebt toch buren, vrienden en familie in je eigen dorpse omgeving en zij vinden het juist misschien wel leuk dat je er als een bezopen goudvis bijloopt.
Persoonlijk ben ik er al een voorstander van dat ze met Koninginnedag het OV plat leggen en zodoende de inwoners van Amsterdam beschermen tegen treinladingen vol gestoorde types, die na een paar bier zo nodig met Achterhoekse, Friese, Brabantse of Limburgse tongval "Hee Amsterdam" van Drukwerk moeten zingen.

Nee deze gasten moeten we gewoon opsluiten in ongebruikte zeecontainers, 3 maal daags een maaltijd geven, af en toe laten luchten en dan weer snel het slot erop. na het EK krijgen we de Tour en dan laten we er een paar los op Alpe d'Huez, met de OS een groep in het Holland Heinekenhuis en dan weer snel terug de container wachtende op het volgende evenement. Ik pleit voor een Oranje vrij Nederland en dus een Meldpunt Oranjedebielen.

Een groet,
Ruud

Geen opmerkingen:

Een reactie posten