dinsdag 11 september 2012

Homo's hebben geen agressie motoriek

Afgelopen weekend is er in Den Haag een 24-jarige jongen mishandeld na een avondje stappen.
Volgens het slachtoffer kwamen er 2 jongens aanlopen die vanuit het niets hem lastig vielen, uitscholden voor kanker homo en nadat hij er wat van zei begonnen ze op hem in te slaan.
Hij liep een hersenschudding op en scheurde zijn lip.

Als ik dit soort nieuws lees begint mijn bloed te koken en zou ik graag die 2 gasten eens willen tegenkomen om even te controleren of ze dan ook nog zo stoer zijn.
Zeker daar het volgens 't slachtoffer om een Marokkaan en Hindoestaan ging en dat naar mijn weten toch vaak gasten zijn die in een "jurk" over straat gaan, dus wie is hier nou de homo.

In een interview met BNN zou Ajax-trainer Frank de Boer enige tijd geleden hebben gezegd dat het bij homo's waarschijnlijk aan het missen van motoriek ligt dat ze niet succesvol kunnen zijn in de voetbalwereld.
Nu zouden de uitspraken van de Boer uit hun verband zijn gerukt, maar stel dat hij gelijk zou hebben dan hebben homo's waarschijnlijk ook geen agressie motoriek.
Met andere woorden, ze zijn dus een gemakkelijke prooi en hebben het puur te danken aan hun gesteldheid dat ze om de zoveel tijd even flink in elkaar worden geslagen. Puur gelul dus, maar ja er moet toch ergens een oorzaak worden gevonden.

Agressie tegen homo's is helaas geen landelijk, maar een wereldwijd voorkomend probleem en het zal ook nooit verdwijnen ben ik bang.
De wereld zit namelijk vol met leeghoofden die bang zijn voor andere leefstijlen, meningen en mensen van andere geaardheid en hierdoor voelen ze zich op de een of andere manier geroepen om andere mensen te mishandelen.

De jongen die afgelopen weekend werd mishandeld heeft 'als je het nieuwsbericht lees' nog geluk gehad dat er portiers van een uitgaansgelegenheid in de buurt waren die hem te hulp schoten, want voor het zelfde geld slaan of schoppen ze je gewoon harstikke dood.
Je hoeft namelijk maar een klap op de slaap te krijgen en dan is er een grote kans aanwezig dat je het niet meer kan navertellen.

Zonder gewoon eens te kijken naar de geaardheid van slachtoffers van zinloos geweld is het naar mijn idee puur een vorm van geweld tegen een ander mens en zouden hier zeer hoge straffen aan gekoppeld dienen te worden.
De daders van de mishandeling in Den Haag zijn (nog) niet gepakt en de politie is opzoek naar getuigen, maar wat zou er gebeuren als ze wel worden gepakt?
Het slachtoffer zal moeten getuigen en hierdoor met naam & toenaam bekend worden bij de daders en hun familie & vriendenkring, waardoor de kans groot is dat er meer bedreigingen en geweld zullen volgen.
De daders zelf zullen er met een redelijk lichte straf vanaf komen en binnen de kortste keren betrokken zijn bij een volgend geval van zinloos geweld.

Persoonlijk ben ik daarom van mening dat iedere vorm van zinloos geweld of het nou tegen homo's is of niet direct op levenslang moet komen te staan. Je mishandeld namelijk een medemens om niks en geeft hiermee in zekere zin aan dat jij niet wenst dat ook zij deel uit maken van de samenleving. Je hoort namelijk niet thuis in onze samenleving wanneer je problemen hebt met de geaardheid van anderen en dus dien je dan zonder pardon zelf uit de samenleving te worden verwijderd.
Met andere woorden "OPFLIKKEREN met al die hersenloze agressievelingen".

Een groet,

Ruud




Geen opmerkingen:

Een reactie posten