vrijdag 11 januari 2013

Muziek met koffie aroma

Na een ellendig lange tijd van onderhoud is Amsterdam weer een mooie, opgeknapte straat rijker en kun je weer met plezier door de Utrechtsestraat wandelen & fietsen.
De straat is rijk aan leuke boetiekjes, prima restaurantjes, cafe's en niet te vergeten Neerlands fijnste platenzaak (persoonlijke mening dan) Concerto.

Bij Concerto kun je met elke portomonee terecht, want heb je niet veel te besteden is er altijd wel een leuk 2e handsje aanwezig en heb je wat meer te besteden dan zijn ook de nieuwste releases verkijgbaar.
Regelmatig is er voor de goede volger ook nog wel een leuke actie om mee te pakken en ontvang je de ene  keer een leuke canvas versie van een albumhoes en de andere keer heb je zomaar een paar concertkaarten voor Paradiso in handen bij aankoop van 't album van de daar optredende band/artiest.

Persoonlijk hou ik niet zo van stijvigheid als in 3-delige maatpakken, stropdassen en mantelpakjes en dus kom ik ook daarom graag bij Concerto, want hij of zij die je helpt loopt er gewoon lekker ongedwongen en casual bij en daarnaast krijg je zonder opdringerigheid gewoon lekker de tijd om je onder te dompelen in de ruimschoots aanwezige multi-media.
Heb je een vraag over dat nummer waarvan de titel op het puntje van de tong ligt, maar deze je maar niet te binnen wilt schieten dan is daar altijd wel zo'n wandelende muziekfreak die je naar de juiste bak of hoek leidt.

Sinds enige tijd is het ook mogelijk om je bij een bezoek aan de winkel te verwennen met een prima kopje koffie, thee en tevens de nodige (zoete) versnaperingen, dus ben je even klaar met het speuren naar dat collecters intem of dat passende plaatje dat nog niet thuis in de kast staat, dan is er nu dus een relaxte ruimte om weer op adem te komen.
Deze week ook weer even binnengelopen en dit keer mede omdat er meer geserveerd werd dan alleen drankjes en zoetigheid, maar ook een prima optreden door een band die al sinds begin jaren '90 weet wat de kunst van serveren inhoud.

Het was op donderdagavond 10-01-13 en wij liepen zo tegen 7en binnen, bestelden een koffie verkeerd, thee met o.a. de smaak van rooibos en een praline als lekkere zoetigheid.
We werden prima geholpen en door de jongeman van de koffiebar en lieten het verdere serveren die avond over aan Bettie.
Het is genieten van muziek gevuld met een aroma van prima koffie aan de Utrechtsestraat 52 -60.

Een groet,
Ruud


Foto: Concerto

Geen opmerkingen:

Een reactie posten