maandag 13 januari 2014

Heb je binnenkort even tijd?

Binnenkort ben ik weer even in de buurt en kom ik zeker even langs voor een kort gesprekje, want het is alweer veel te lang geleden.
Een mooi bosje gele bloemen zal ik voor je meebrengen, de kleur die je zo mooi vond. dus mocht je nog een vaas hebben dan krijgen ze een mooi plekje.
Zal je vragen hoe het met je gaat en wat je allemaal hebt beleefd, want daar hebben wij hier geen enkele weet van. Ze zeggen en schrijven wel dat het er erg mooi is en dat er vanaf daar over ons gewaakt word, maar dat blijft altijd maar gissen. Ik ga je ook vertellen hoe het hier gaat, wat ik momenteel doe en wat ik de laatste tijd weer allemaal beleeft heb.



Ik hoop dat het weer ons goed gezind is, dan kan ik misschien even wat langer blijven en bij je komen zitten. We kunnen dan even een sigaret roken (stiekem natuurlijk, want dat deden we vroeger ook) en misschien een drankje doen. Wat dronk je trouwens ook alweer het liefst, want een liefhebber van bier was je nooit dat weet ik nog wel.
Nog niet zo lang geleden hebben wij hier het jaar 2014 mogen verwelkomen en elkaar veel voorspoed en gezondheid gewenst. Ik besefte mij toen ook dat het straks alweer 20 jaar geleden is dat we afscheid moesten nemen, verdomme man wat gaat de tijd toch ontzettend snel.

Er is veel gebeurd in die tijd qua school, werk, relaties, ziek & zeer, nieuwe mooie ervaringen en helaas ook mindere momenten waarop geliefden ons zijn ontvallen.
Misschien ben je een aantal van hun wel tegengekomen en hebben jullie daar een soort van Streker vriendenclub opgestart.
Hier maken we veel gebruik van Facebook en kunnen we contact onderhouden met familie, vrienden en kennissen, foto's en belevenissen delen of gewoon soms even laten weten dat we er nog zijn.
Heb op die manier nog contact met je zus en vraag dan wel eens of ze de groeten aan je moeder wilt doen, maar zal haar binnenkort zelf ook een brief of kaart sturen.
Toen we hier afscheid namen van je vader zag ik veel foto's voorbij komen van jou en besefte toen hoe vaak jij altijd een lach op je gezicht had, want er zat geen verdrietige foto tussen.

Nou ik spreek je snel weer en tot dan hou je goed.
Zoals we hier in Mokum zeggen, zie je snel ouwe pik.

Een groet,

Ruud



Geen opmerkingen:

Een reactie posten