donderdag 17 mei 2012

Vandaag is het Hemelvaartsdag en ik ben maar wat blij dat niemand mij nog een fijne Hemelvaart heeft gewenst, want daar ben ik nog lang niet aan toe.
Het plan was om vandaag naar de Rollende Keukens op het Westergasterrein te gaan, maar daar zijn we nooit aangekomen.

We begonnen gezellig in de Jordaan op terras met een koffie verkeerd en vervolgde onze weg richting de Zeedijk om even een kijkje te nemen bij onze favoriete kroeg In 'T Aepjen alwaar we zo'n 3 uur zijn blijven hangen en dat is puur de schuld van barbabe Angelique, want dan kent gezelligheid absoluut geen grenzen.
We hebben weer leuk gekletst en genoten van diverse versnaperingen goede gesprekken over van alles en nog wat dat ons bezighoud.

Na die paar uur vroeg onze maag om wat vulling en zijn we na een korte fietsrit beland bij de Groene Olifant in Amsterdam Oost, alwaar we genoten van een laat middag zonnetje, een lekker drankje en prima diner.

Nog niet voldaan besloten we een kijkje te nemen bij filmhuis Kriterion en kochten we 2 kaartjes voor de laatste film van Tim Burton genaamd "Dark Shadows" met Mr. Depp in de hoofdrol en daar hebben we zeker geen spijt gekregen, want het was weer een prachtig staaltje Burton - Depp waar we van genoten hebben.

Eindelijk voldaan zijn we richting huis gefietst alwaar nu mijn mooie vrouwtje heerlijk ligt te relaxen, terwijl ik deze blog schrijf en geniet van de Last Waltz van de Band en Friends op Youtube (de plaat zal zeer spoedig in mijn bezit zijn) en gaan we rustig aan richting het tijdstip dat de ogen gesloten worden en we ons een weg dromen richting de laatste werkdag van weer een mooie memorabele week.

Een groet,
Ruud

Geen opmerkingen:

Een reactie posten