woensdag 16 mei 2012

We gaan weer ff Rocken

Nog ca. 1,5 week en dan zijn we weer onderweg naar het zuidelijke Landgraaf voor een gezellig lang weekend Pinkpop.
De weekendkaarten zijn al weer enkele maanden in ons bezit, de tent gereed en natuurlijk alle andere campingbenodigheden ook klaar voor gebruik.
Natuurlijk ook dit jaar weer in alle luxe opweg, want chauffeur Maarten neemt de stuurmanskunsten wederom voor zijn rekening om de volgepakte auto weer veilig uit en thuis te brengen, maar ach daar ben je dan ook hoofd logistieke planning voor J

Nu nog even mijn band/artiest schema samenstellen, want zeker de volgende optredens wil ik zeker niet missen:
Babylon Circus
Blood Red Shoes
Bruce “The Boss” Springsteen
Hungry kids of Hungary
Kyuss Lives!
Linkin Park
Mastodon
Moss
Racoon
Anouk
The Afghan Whigs
The Cure
En nog veel meer, dus dat wordt weer even plannen geblazen de komende week.

Ja, het is altijd weer heerlijk genieten in het Limburgse land met veel muziek, ruime culinaire keuze en natuurlijk op zijn tijd een koud Brand “dat wordt toch helemaal niet meer in Limburg gebrouwen” biertje in de hand.
Gezellig tussendoor ook een bezoekje aan de Kalm Aanlaan brengen en dit jaar toch maar weer eens de Silent Disco opzoeken.
’S Avonds terug op de camping gaan we natuurlijk nog even gezellig door voor de afterparty in de campingtent en bereiden we ons weer voor op de volgende muzikale dag.

Naast bovenstaande zaken is het voor mij toch altijd ook een weekend lekker back to basic, leuke mensen ontmoeten met de meest uiteenlopende muzieksmaak en als de weergoden ons goed gezind zijn dan natuurlijk ook heerlijk relaxen in het zonnetje (check: zonnebrand meenemen).
Op de camping zelf zullen de nodige tosti’s, patatjes Pinkpop en pannekoeken genuttigd worden en ontwaken we onder begeleiding van de 3FM muziek installatie uit de roes van voorgaande dag.
Het mooie is dat je tijdens zo’n weekend even lekker de wereld om je heen kan vergeten en je heerlijk kan instellen op muziek, gezelligheid en samenzijn met vrienden en bekenden.

Nog ruim een week en dan is het weer realiteit en ik heb er weer zin, so see you at Pinkpop 2012.

Een groet,
Ruud

Geen opmerkingen:

Een reactie posten